„Majd mi, jászberényiek eldöntjük, ki vezesse a várost” – ezt gondolják a jászságiak a guruló dollárokról + videó

Időközi önkormányzati választást tartanak Jászberényben január 15-én, miután a DK-s alpolgármester kezdeményezésére még októberben feloszlatta magát a képviselő-testület. Márki-Zay Péter pedig az ATV-ben jelentette be, hogy amerikai pénzekből is támogatják a jelenleg hivatalban lévő jobbikos polgármestert, Budai Lórántot. Vannak azonban, akik nem kérnek a guruló dollárokból.

Magyar Nemzet
2023. 01. 12. 11:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jászberényben szinte tapintható a feszültség a vasárnapi választásokat megelőzően, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az utca embere szinte egyáltalán nem mert a Mediaworks kamerájának nyilatkozni. Azok, akik viszont elmondták a véleményüket, nagyon vegyesen ítélik meg a kialakult helyzetet. Volt, aki káromkodva adott hangot felháborodásának az amerikai pénzekről hallván, mint mondta:

 

Kapják a pénzt, de semmit nem csinálnak.

 

Olyan is akadt, aki szégyennek nevezte, hogy külföldi pénzek érkezhetnek a jászberényi baloldal kampányába, és azt hangoztatták, hogy új városvezetésre van szüksége Jászberénynek. Egy férfi például érthetetlennek nevezte, hogy Márki-Zay Péter miért gyűjt adományt, amikor nem is indul a helyi választáson.

 

Majd mi, jászberényiek eldöntjük, kiket akarunk a város vezetésével megbízni

 

– zárta gondolatait a megkérdezett.

Sokan viszont a jelenleg regnáló polgármester győzelmét jósolták, és akadt olyan is, akit nem zavartak a guruló dollárok.

Borítókép: az egyik jászberényi lakos (Forrás: Videa)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.