időjárás 16°C Beáta , Izolda 2023. március 22.
logo

Speciális hordágyon mentettek ki egy túrázót a Mátrából

Magyar Nemzet
Forrás: Katasztrófavédelem
2023.01.29. 19:23
Speciális hordágyon mentettek ki egy túrázót a Mátrából

Bajba jutott túrázónak segítettek a tűzoltók lejutni a Mátrából, Galyatetőnél.

A bajba jutott embert egy speciális hordágyon hozták le a tűzoltók a Mátrából – tájékoztat a Katasztrófavédelem. Beszámoltak arról is, hogy a balesethez a pásztói hivatásos tűzoltókat riasztották, az egységek pedig a mentőkkel közösen hozták le a túrázót, egy speciális hordágyon. Hogy a túrázó pontosan milyen sérüléseket szenvedett, arról nem tájékoztattak, az viszont biztosnak tűnik, hogy valamivel jobban járt, mint a hetekkel ezelőtt eltűnt Julian Sands. 

A 65 éves Julian Sands brit színésznek január 13-án veszett nyoma Dél-Kaliforniában, a San Gabriel-hegységben, a 3068 méteres Baldy-Bowl hegycsúcs közelében. Azóta megtalálták az autóját, a családja köszönetet mondott a kutatócsoport erőfeszítéseiért, azonban többet nem lehet tudni a hollétéről. Julian Sands – többek között – az Egy szoba kilátással, a Warlock, az Arachnophobia – Pókiszony és a Las Vegas, végállomásban is szerepelt. 

Borítókép: Illusztráció. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.