Beperli a józsefvárosi Fidesz Pikó Andrást a 15 éves diákkal szexelő pedagógiai asszisztens miatt

A fideszes vezetésű önkormányzat soha nem tüntette ki B. Zsoltot.

2023. 02. 23. 14:03
Pikó András (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)
Pikó András (Fotó: Máté Krisztián/Ripost)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szokásához híven a Facebookon magyarázkodik Pikó András a gyerekeket megrontó és aberrált hajlamával kérkedő B. Zsolt és hozzá fűződő kapcsolatáról” – írta közleményében a józsefvárosi Fidesz, reagálva arra, hogy Pikó András józsefvárosi polgármester azt állította: Kocsis Máté polgármestersége idején a férfit kitüntette az önkormányzat, és ezért leginkább a józsefvárosi Fidesznek van köze a magát efebofilnak tartó, saját bevallása szerint 15 éves fiúszeretőt tartó, azóta kirúgott pedagógiai asszisztenshez.

A józsefvárosi önkormányzat honlapján még 2015-ben megjelent cikkből kiderül: a kerületi rendezvényen nem az önkormányzat tüntette ki B. Zsoltot, ám Pikó András úgy posztolta ki a cikkről készített fotót, mintha az önkormányzati jutalmazás lett volna, és arra kérte követőit, osszák meg minél többen a posztját.

„Pikó menekül. Menekül attól, hogy kiderült: a kampányát szélsőséges, erőszakos antifás csoport tagjai is segítették, menekül attól, hogy kiderülhet, milyen kapcsolatban állt a közösségi médiában magát Pikó és Jámbor támogatójaként feltüntető homoszexuális pedagógiai asszisztens a Pikó vezette álcivil szervezetekkel. Felszólítjuk a polgármestert, fejezze be a hazudozásait és sárdobálás helyett vállaljon felelősséget tetteiért” – közölte a helyi kormánypárt.

Nyomatékosították: Pikó állításával szemben a józsefvárosi önkormányzat soha nem tüntette ki a botrányba keveredett egykori pedagógiai asszisztenst, a polgármester újabb hazugsága miatt a Fidesz jogi útra tereli az ügyet.

Közleményükben azt is megjegyzik: a VIII. kerületben élő, kirúgott pedagógiai asszisztens közösségimédia-profilja szerint nemcsak az azonos nemű gyerekekkel szeret szexuális viszonyt folytatni, de lelkes Pikó-rajongó és a Pikót támogató C8 Civilek Józsefvárosért Egyesület kedvelője, erről többek között a melegfelvonuláson készült közös fotó is tanúskodik.

 

Borítókép: Pikó András (Fotó: Máté Krisztián)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.