Gelencsér Ferenc kriptovalutázik

Hajnal Miklósnak van egy több mint 16 millió forintos tartozása.

Magyar Nemzet
2023. 02. 01. 10:09
null
20220713 Budapest A kisadózó vállalkozók tételes adója (kata) módosítása ellen tiltakoztak a fővárosban. fotó: Teknős Miklós (TEK) Magyar Nemzet képen: Gelencsér Ferenc, a Momentum Mozgalom elnöke Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gelencsér Ferenc Momentum-elnöknek 1,7 millió forintos megtakarítása van kriptovalutában, továbbá több mint 7,2 millió forintos megtakarítása pénzintézeti számlán – derül ki a legújabb vagyonnyilatkozatából. Fekete-Győr András, a párt korábbi elnöke egy budapesti II. kerületi 43 négyzetméteres lakást tüntetett fel a vagyonnyilatkozatában mint lakás céljára szolgáló társasházi ingatlan. 

A politikusnak nincs tartozása, és papíron megtakarítása és kocsija sincs. 

Hajnal Miklósnak, a Momentum budapesti elnökének sincsen ingatlana és komolyabb ingósága, de van egy több mint 16 millió forintos tartozása. 

Borítókép: Gelencsér Ferenc (Fotó: Teknős Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.