Karácsony Gergely egy budai lakásra cserélte le zuglói ingatlanát

A főpolgármesternek emellett Siófokon van egy nyaralója, tartozásai azonban jelentősen megnövekedtek.

Magyar Nemzet
2023. 02. 01. 14:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megjelent Karácsony Gergely főpolgármester friss vagyonnyilatkozata, amelynek legnagyobb újdonsága, hogy nem szerepel benne a zuglói ingatlana. Helyette egy másik budapesti, II. kerületi lakás van feltüntetve, amelyet tavaly vásárolt. 

A főpolgármesternek emellett Siófokon van egy nyaralója. 

Továbbra is egymillió forintot tart bankbetétben, állítása szerint azonban tartozásai jelentősen növekedtek: míg tavaly csupán 3,7 millióval tartozott egy magánszemélynek, az összeg mostanra kilencmillióra hízott. Egy banknál pedig már harmincmillió forintos tartozása van, holott tavaly ez az összeg még csupán 28,3 millió forintnál tartott. Emellett még egy 2,38 milliós lakás-takarékpénztári megtakarítás szerepel a friss vagyonnyilatkozatában.

Borítókép: Horváth Csaba és Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.