Már 2018-ban is megdöbbentő kijelentéseket tett a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens + videó

Van olyan ellenzéki képviselő, aki nem akart állást foglalni a Krúdy Gyula általános iskolát érintő botrányban. Az intézmény azután került a figyelem középpontjába, hogy egy 39 éves pedagógiai asszisztens – akit azóta elbocsátottak – arról beszélt, hogy egy 15 éves fiúval folytat szexuális kapcsolatot. A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens – aki LMBTQ-lobbitevékenységet is folytatott –, az arcát eltakarva menekült el a Metropol kérdései elől.

Magyar Nemzet
2023. 02. 15. 19:21
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi már 2018-ban, a Budapest Pride egyik rendezvényén is beszámolt arról, hogy ő hogyan intézi a rábízott gyermekek szexuális nevelését. Egészen pontosan azt mondja, hogy „nem korlátoztam a szexuális szabadságukat”. A beszélgetést egyébként a Soros-hálózat által finanszírozott Labrisz szervezte.

Ennek ellenére Honh Krisztina, az LMP népjóléti és családügyi szakszóvivője azt mondta a Mediaworksnek, hogy nem az iskola tehet róla, hogy alkalmaznak ilyen személyeket, mindenesetre jól tették, hogy elbocsátották a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztenst, mert amit tett, az abnormális volt. A jobbikos Lukács László szerint minden szülőben jogosan merül fel a kérdés, hogy jó helyen van-e a gyermeke. A szintén jobbikos Balassa Péter pedig mint országgyűlési képviselő nem kívánt állást foglalni az ügyben, de mint szülő megdöbbentőnek nevezte az esetet. A Mi Hazánk mozgalom politikusa, Fiszter Zsuzsanna szerint pedig az LMBTQ-felvonulásokat is be kellene tiltani, hiszen ezeken a rendezvényeken is rendszeresen részt vesznek kisgyerekek.

Borítókép: A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens (Fotó: Videa)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.