Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Anglia

„A dollárbaloldalnál folyamatosan működő dollárhálózatról van szó”

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a dollárok több csatornán keresztül is gurulnak annak érdekében, hogy a magyar politikát befolyásolják.

Munkatársunktól
2023. 04. 15. 13:44
Budapest, Hollik István az irodájában Fotó: Teknos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem egyszeri, hanem folyamatosan működő dollárhálózaton, nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombati videónyilatkozatában. Közölte: „kezdetben azt gondolhattuk, hogy a dollárbaloldal külföldi finanszírozása egyszeri dolog volt”. Mára azonban egyértelművé kezd válni, hogy folyamatosan működő dollárhálózatról van szó, ahol a „mai napig nagy ütemben gurulnak a dollárok a baloldalhoz és a dollármédiához egyaránt”. A Nemzetbiztonsági Bizottságnak bemutatott, nyilvánosságra hozott jelentés, valamint a sajtóban megjelent információk mind abba az irányba mutatnak, hogy a dollárok több csatornán keresztül is gurulnak annak érdekében, hogy a magyar politikát befolyásolják – tette hozzá.

Azt mondta: a dollárbaloldal bukott miniszterelnökjelöltje, Márki-Zay Péter is megerősítette több nyilatkozatában, hogy a „dollárokból van még, az messze nem fogyott el”. Hollik István szerint „nagyon úgy néz ki”, hogy több dollár gurult be a választások óta, mint azok előtt összesen. Pedig tudjuk, hogy az sem volt kevés, négymilliárd forint – jegyezte meg. Megfogalmazása szerint ugyanakkor egyre többet tudunk a guruló dollárok ügyében: ismerjük azokat, akiknek a zsebébe kerültek, és ismernek néhányat a finanszírozók közül is. A pénz nagyobb részéről még mindig nem tudjuk, hogy honnan érkezett – jelezte. Miközben özönlik továbbra is a dollár a baloldalhoz, Gyurcsányék mélyen hallgatnak. Itt az ideje, hogy végre elárulják: kitől származik a temérdek pénz. Mondják meg végre, hogy a pénzcsap másik végén Soros György áll-e! – mondta a politikus.

Hollik István elmondása szerint azt is látják, hogy a dollárbaloldal önszántából nem fog lemondani a külföldről érkező milliárdokról. Éppen ezért nem fognak tétlenül várni, mert az még sincsen rendben, hogy milliárdokkal próbálják meg befolyásolni a magyar politikát. A Fidesz–KDNP minden szükséges szabályozási lépést meg fog tenni annak érdekében, hogy egyszer és mindenkorra megállítsa a magyar politika durva külföldi befolyásolását – húzta alá.


 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.