„A pápalátogatás üzenet a világnak”

A CÖF–CÖKA a közleményében kiemelte: a betegségéből lábadozó pápa személyes erőfeszítése Krisztus kereszthordozására emlékeztet.

Magyar Nemzet
2023. 04. 24. 10:24
null
Borítókép: Ferenc pápa heti általános audienciát tart a vatikáni Szent Péter téren (Fotó: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pápalátogatás üzenet a világnak. Mondanivalója: örökös békét a Föld lakóinak

– hangsúlyozta a közleményében Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum–Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–CÖKA) kuratóriumának elnöke. Mint kifejtette: a betegségéből lábadozó pápa személyes erőfeszítése Krisztus kereszthordozására emlékeztet. Isten a saját hasonlatosságára teremtett bennünket. Utat mutat, a tanításait követjük. 

A keresztény világ ránk figyel, három napig országunk a béke világító szigetévé válik. Isten első számú földi helytartójával együtt lenni, hallgatni tanítását felemelő megtiszteltetés

– emelte ki a közleményében Csizmadia László, majd hozzátette: 

Legyen tele a Kossuth tér, de ne csak a személyen hozzáférőkkel, hanem nemzetünk fiainak, lányainak odaküldött szívdobbanásával, szent lelkünk békébe történő karolásával.


 Borítókép: Ferenc pápa heti általános audienciát tart a vatikáni Szent Péter téren (Fotó: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.