Cigarettát meg sört rendelt a taxistól, kár, hogy kifizetni már nem akarta

Nem most csinálta először.

Magyar Nemzet
Forrás: Police2023. 05. 23. 12:05
Rendőrautó Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeszes italokat és cigit rendelt házhoz egy kecskeméti férfi, aki ugyan átvette a csomagot, azonban sem a fuvarköltséget, sem a számlát nem rendezte – adta hírül a rendőrségi portál

A szerencsétlenül járt taxis története ugyanúgy kezdődött, mint mindig. Az egyik taxiszolgálattól fuvart kért egy kecskeméti férfi még május 12-én, és a sofőr el is indult a megadott címre, azonban útközben felhívta a megrendelő azzal a kéréssel, hogy vigyen neki sört és cigarettát. A taxis megtette a szívességet, majd amikor a kis kitérő után megérkezett, átadta a csomagot az ügyfélnek. Éppen a blokkot kereste, amikor a férfi besétált a frissen szerzett holmival. 

A fuvaros ekkor jogosan kérdezte, hogy „fizetni ki fog?”, a megrendelőnek azonban nem volt szándékában rendezni a költségeket, és közölte, hogy őt az sem érdekli, ha rendőrt hív a sértett.

A vármegyeszékhely nyomozói csalás miatt indítottak büntetőeljárást. A nyomozás közben az is kiderült, hogy nem ez volt az első ilyen eset, ugyanis egy nappal korábban több üveg kézműves sört rendelt házhozszállítással a férfi, amikért szintén nem fizetett. Azonban lopni sem volt rest, ugyanis az egyik dohányboltba napokon keresztül járt vissza szeszért. Mire feltűnt a hiány valakinek, már két tucat bornak kélt lába. 

A 42 éves kecskeméti férfit vasárnap elfogták és őrizetbe vették a rendőrök. Csalás és lopás miatt kihallgatták és kezdeményezik a letartóztatását.    

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.