Levideózták a férfit, aki betörte a 4-es, 6-os villamos ablakát + videó

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Magyar Nemzet
Forrás: BRFK2023. 05. 23. 10:49
Egy ismeretlen férfi betörte a 4-6-os villamos ablakát a Mechwart ligetnél 2023. április 10-én hajnalban Forrás: BRFK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi április 10-én két óra után, negyed három körül a II. kerületben betörte a 4–6-os jelzésű villamos egyik ablakát a Mechwart ligeti megállóban. Az esetről készült felvételen szereplő férfit még nem tudták azonosítani.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a férfit felismeri, személyazonosságáról, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: Részlet az esetről készült videóból (Forrás: BRFK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.