időjárás 25°C Fatime 2023. június 5.
logo

Felmásztak az autó tetejére, betörték a szélvédőt, letörték az antennát

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu
2023.05.23. 08:03 2023.05.23. 09:19
Felmásztak az autó tetejére, betörték a szélvédőt, letörték az antennát

A szombathelyi rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt folytat nyomozást jelenleg ismeretlen tettesek ellen  – írja a Police.hu

A felvételen látható személyek 2023. április 7-én 17 óra körüli időben a szombathelyi KRESZ-park közelében lévő utcában leállított, használaton kívüli, Citroën típusú személygépkocsit rongálták meg oly módon, hogy egyikük a jármű tetejére felmászva azon végig sétált, az antennát letörte, majd a jármű tetejére ülve, lábával a szélvédőt több alkalommal megrúgta, ami ennek következtében betörött.

A felvételen látható személyek közül a személygépkocsi tetején ülő elkövető a rendelkezésre álló adatok alapján sötét színű ruházatot és egy fehér színű, Nike márkájú sportcipőt, míg a vele egy társaságban lévő másik két fiatal közül az egyikük szürke színű, kapucnis felsőt, baseball sapkát és sötét színű nadrágot és cipőt, míg a másik, világos hajú, az esetkor fekete színű sportcipőt, khaki színű, terepmintás nadrágot, kék színű, kapucnis pulóvert és egy vékonyabb farmerkabátot viselt. Utóbbi fiatal kezében egy roller látható.

A szombathelyi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a ruházatukról felismeri a képen látható fiatalokat, a cselekményről érdemleges információja van, hívja a 06-94/521-090-es telefonszámot, vagy - névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Borítókép: Garázdák (Fotó: Police.hu)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.