A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Felmásztak az autó tetejére, betörték a szélvédőt, letörték az antennát

A szombathelyi rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a felvételen látható személyek felkutatásában.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 05. 23. 8:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szombathelyi rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt folytat nyomozást jelenleg ismeretlen tettesek ellen  – írja a Police.hu

A felvételen látható személyek 2023. április 7-én 17 óra körüli időben a szombathelyi KRESZ-park közelében lévő utcában leállított, használaton kívüli, Citroën típusú személygépkocsit rongálták meg oly módon, hogy egyikük a jármű tetejére felmászva azon végig sétált, az antennát letörte, majd a jármű tetejére ülve, lábával a szélvédőt több alkalommal megrúgta, ami ennek következtében betörött.

A felvételen látható személyek közül a személygépkocsi tetején ülő elkövető a rendelkezésre álló adatok alapján sötét színű ruházatot és egy fehér színű, Nike márkájú sportcipőt, míg a vele egy társaságban lévő másik két fiatal közül az egyikük szürke színű, kapucnis felsőt, baseball sapkát és sötét színű nadrágot és cipőt, míg a másik, világos hajú, az esetkor fekete színű sportcipőt, khaki színű, terepmintás nadrágot, kék színű, kapucnis pulóvert és egy vékonyabb farmerkabátot viselt. Utóbbi fiatal kezében egy roller látható.

A szombathelyi rendőrkapitányság kéri, hogy aki a ruházatukról felismeri a képen látható fiatalokat, a cselekményről érdemleges információja van, hívja a 06-94/521-090-es telefonszámot, vagy - névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80/555-111-es zöldszámán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Borítókép: Garázdák (Fotó: Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.