Prostitúcióra kényszerítette párját, ha szökni próbált, megverte

A Heves vármegyei nyomozók őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki a 24 éves tarnazsadányi férfit.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 05. 12. 15:47
Depress,Beautiful,Asian,Prostitute,Sitting,On,Chair,In,Abandon,House.
1493348639 Fotó: Blanscape
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy tarnazsadányi lakos ellen indult eljárás emberkereskedelem bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. A férfi 2022. novembertől kezdődően prostitúcióra kényszerítette élettársát . A jelenlegi adatok alapján az elkövető internetes társkereső oldalon hirdette a nő szolgáltatásait, az abból befolyt pénzt pedig sajátjaként használta fel.

A nő többször próbált felhagyni a tevékenységgel, azonban a férfi fizikai bántalmazással kényszerítette a folytatásra, ezért a nő végül értesítette a rendőrséget.

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. május 9-én otthonában elfogta a 24 éves férfit, akit bűnügyi őrizetbevétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki, továbbá előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság a mai napon elrendelt.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.