Sínekre tett kövek okoztak késést, de ennél nagyobb baj is történhetett volna

Rákoshegynél köveket, fákat helyeztek a sínekre, az arra tartó, Sülysápról a Keleti pályaudvarra induló vonat átment ezeken és a nyílt pályán megállt – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján vasárnap este.

Munkatársunktól
Forrás: MTI2023. 05. 01. 12:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint senki nem sérült meg, az utasok egy másik vonatra szálltak át. Közölték: Rákos és Rákoshegy között csak egy vágányon haladtak a vonatok, így a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon 10-15, esetenként 15-20 percet késett több esti vonat. 

A Sülysápról a Keleti pályaudvarra 20.54-kor induló vonat pedig egyáltalán nem közlekedett – tették hozzá.

A közúti veszélyeztetés szélsőséges példája volt egy nagy port felverő eset a közelmúltban az Egyesült Államokban, akkor három tinédzser dobált köveket az autópályán közlekedő járművekre, ennek következtében egy húszesztendős fiatal lány meghalt.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.