Már hivatalosan is van pártja Jakab Péternek

Bejegyezte a bíróság A Nép Pártjánt.

Magyar Nemzet
Forrás: TikTok2023. 08. 28. 14:07
Jakab Péter
20220315 budapest muegyetem rakpart az ellenzeki felszolalok havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hivatalosan is bejegyezte a bíróság A Nép Pártjánt, amelyről a politikus a TikTokon adott hírt. „Kis lépés ez nekünk, de bízom benne, hogy nagy lépés az országnak” – fogalmazott korábban Jakab Péter, aki egyébként tavaly viharos körülmények között távozott a Jobbikból.

Akkor egyébként azt mondta, ideje, hogy csatasorba rendeződjenek, akik a nép pártján maradtak, és el kell érni, hogy minél többen csatlakozzanak, az sem számít, hogy a csatlakozók jobb- vagy éppen baloldaliak-e, mert most nem kell ideologizálni. 

Úgy vélekedett továbbá, hogy Magyarországnak egy új Szent Istvánra lenne szüksége, egy vezetőre, aki képes az egymással harcoló törzsekből egy erős, egységes nemzetet építeni. 

Érdekesség egyébként, hogy a napokban egy másik volt Jobbik-elnök is mozgolódni kezdett, Vona Gábor azt jelentette be, hogy felhagy médiaszerepléseivel egy időre. A Magyar Nemzet úgy tudja, Vona most ismét politikai pályára lép, ráadásul – forrásaink szerint – pártot alapít. Úgy tudjuk, a bejelentés már szeptember elején megtörténhet a Kőbányai Művelődési Házban, ahol Vona lakossági fórumot tart. 

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.