Jakab Péter embere felvetette, hogy el kellene venni a nyugdíjasoktól a szavazati jogot

Minorics József máskor saját anyját fenyegette meg, hogy ne merjen a Fideszre szavazni.

Munkatársunktól
2023. 08. 07. 19:33
Jakab Péter
20220315 budapest muegyetem rakpart az ellenzeki felszolalok havran zoltan magyar nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Figyelj! Én megmondtam az édesanyámnak, hogy ha még egyszer a Fideszre szavazol, felejtsd el, hogy engem egyszer még látni fogsz Magyarországon. Vagy lehet, hogy jövök Magyarországra, csak téged nem foglak meglátogatni. Ez nagyon keményen hangzik, nagyon bunkónak hangzik, de ez így van

 – ecsetelte a napokban TikTokra feltöltött videójában Minorics József, akit leginkább Jakab Péter bukott Jobbik-elnök lelkes rajongójaként, aktivistájaként ismerhetett meg a nagyérdemű. A Németországban élő „véleményvezér” ezután „igazi csőlátásúnak” nevezi és kifigurázza saját szüleit, „nagy balhét” ígérve, ha még egyszer a Fideszre mernek szavazni.

A jelek szerint egyébként valami megtörhetett Jakab és Minorics között, ugyanis ma már arról értekezett a TikTokon, hogy három napnyi együtt töltött idő után inkább kifarol egykori szövetségese mögül. 

Indoklása szerint három napig együtt dolgoztak, ettek, ittak és aludtak, ám végül rájött, hogy mindez nem az ő világa, és azt sem szereti ha „leszabályozzák".

Minorics József korábban azt is szavazásra bocsátotta követői között, hogy egy bizonyos kor után meg kellene vonni a szavazati jogot a nyugdíjasoktól. Úgy vélte, hogy a kérdés jogosan merült fel, ha az időseknél „fönt már valami nem stimmel”. Máskor az erdélyi magyaroknak ment neki, amiért magyaroknak merik vallani magukat. Ebben legalább egyetértenek Jakab Péterrel, aki nemrég határon túli magyarok szavazati jogának eltörlését sürgette.

Borítókép: Jakab Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.