A világvégére készült az esztergomi robbantó

Önmagáért beszél az esztergomi robbantó, rendőrgyilkos J. László közösségi oldala: komoly zavar volt az elméjében.

2023. 09. 22. 12:24
Esztergom, robbantás, ház, detonáció, robbanás
Forrás: origó
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elvakult antiszemita, zavart elméjű államtagadó, világvégét vizionáló agresszív ember volt az esztergomi robbantó, derül ki J. László közösségi oldalának vizsgálata nyomán. 

A Magyar Nemzet megtalálta az öngyilkos rendőrgyilkos profilját, ami egy súlyosan zavart elméjű emberről tanúskodik. jól látszik, hogy a hírhedt államtagadó UCC-szekta behálózta a gondolatait. A szabolcsi származású férfi Nyíregyháza neves középiskolájába járt, a megyében üzemeltetett korábban egy vendégházat, amit 14 millió forintért meghirdetett, és próbált eladni. 

A hirdetésben döbbenten olvashatjuk a közelgő világvége víziójáról: „Túlélőhely (nagy ház nagy telekkel) most még olcsón eladó! Most míg még ér valamit a lakótelepi vagy sorházi lakásod, és még pénzed is maradhat a túléléshez szükséges dolgok beszerzéséhez, ha ezt most megvásárolod akár a családod, akár több család vagy közösség részére. 

Miért kellene ezt tenned ? Mert a nagyvárosokban (és a kisebbekben is) hamarosan élhetetlen lesz a környezet. Nem lesz villany, gáz, víz, fűtés és más közszolgáltatás, vagy nem fogod tudni megfizetni . Nem lesz élelmiszer és ivóvíz, meg úgy általában semmi. Utcai bandák fogják uralni a város bizonyos részeit folyamatos harcban állva egymással és a fegyvertelen lakossággal. Az állami terror miatt a saját lakásodat nem hagyhatod majd el anélkül, hogy ki ne tennéd magad az embertelen retorzióknak, mint ahogy azt az elmúlt két évben már bevezető szinten megtapasztalhattad!”

 

Az esztergomi robbantó testedzés közben. Forrás: Facebook

Az nem derül ki, hogy sikerült-e túladnia a szabolcsi vendégházon, mindenesetre Esztergomban, a Búbánatvölgyben kötött ki, ahol egy téglából és fából épület házban várt a végzetére.

Állítólag masszőr volt. A profiljából kiderült, hogy gyúrni is szeretett, és ezt fotókkal is illusztrálta.

A mérhetetlen agresszivitása közismert volt a Búbánatvölgyben élők és a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei rendőrök között is. Utóbbiak hivatalos személy elleni erőszak miatt jártak el vele szemben még azelőtt, hogy Esztergomba költözött volna.

A Facebook-oldalán hemzsegnek az antiszemita bejegyzések. Szerinte gyakorlatilag még a sáskajárás is a zsidóknak köszönhető, és a világot is ők irányítják a helyi politikai vezetőkön át. Ez tipikusan az államtagadó-szekta, az UCC alaptétele, mint ahogy az is, hogy a világ bankrendszerét szándékosan teszik tönkre, hogy át tudják állítani az embereket az új világrendre.

Azt írja egy bejegyzésében erről: 

Szóval te még mindig vagy olyan naiv, hogy bankszámlán tartod a pénzed? Szerintem ideje lenne kivenni onnan, amíg még megteheted!

A világvége pedig így néz ki az olvasatában: „Leáll az áramszolgáltatás, ezért leáll minden más közmű és kommunikáció, közlekedés, boltok, benzinkutak, kórházak, meg úgy minden más is, a közbiztonság mint olyan megszűnik, mert az eleinte spontán fosztogatók bandákba szerveződnek, és így támadják a lakosságot! A helyzet a városokban lesz a legrosszabb, de vidéken sem lesz egy leányálom! És ehhez az állapothoz elég néhány nap, esetleg egy-két hét!”

Ami különösen hátborzongató, hogy bár J. László két napja magát is megölte a gázpalack-robbantással, a Facebook-oldalának utolsó bejegyzéséhez sorra érkeznek a hozzászólások. Mint például:

„Valami nagy baj lehetett nálad. Azért beszéltél a háborúkról mindig.”

„Cseppet se kár érte. Elég baj, hogy egy ártatlant is magával vitt ez az elmeháborodott.”

J. László szeptember 20-án este flexszel belevágott egy gázpalackba, ami felrobbant. A detonáció megölte a Terrorelhárítási Központ beavatkozó egységének kommandósát, nyolc bajtársát és három tűzoltót pedig nyolc-tíz méterre repített, egy tóba és annak partjára. Valamennyien megsérültek, csonttöréseket, valamint égési sérüléseket szenvedtek.

Borítókép: A detonáció lerombolta az esztergomi robbantó házát (Fotó: Origó)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.