Elemzők is megerősítették: Vona Gábor visszatér

Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője szerint a Jobbik egykori elnöke tényleg valami nagy dobásra készül.

Magyar Nemzet
Forrás: HírTV2023. 09. 05. 18:34
Vona Gábor
Budapest, 2015. január 31. Vona Gábor, a Jobbik elnöke beszédet mond pártja évértékelõ rendezvényén Budapesten a Dürer Rendezvényházban 2015. január 31-én. MTI Fotó: Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vona Gábor nagy dobásra készül – ezzel korábban már foglalkozott a Magyar Nemzet. Visszatérhet a politikai pályára a Jobbik egykori elnöke, akiről nemrég derült ki, hogy távozik az ATV Öt című műsorából. Munkatársunk akkor telefonon érte utol Vona Gábort, de nem kívánt nyilatkozni, mondván, hogy éppen nyaral. 

Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője szerint a Jobbik egykori elnöke tényleg valami nagy dobásra készül – adta hírül a HírTV. Azt írják, hetek óta folyik a találgatás azzal kapcsolatban, hogy Vona Gábor valóban újra politikai pályára lép-e. A korábbi politikus nemrégiben lengette be ugyanis visszatérését a nagypolitikába. 

Forrásaink szerint Vona Gábor pártot alapít, s a résztvevőket Sövegjártó Kristóf, Vona Gábor korábbi kabinetfőnöke, a Második Reformkor Alapítvány kuratóriumi elnöke jobbikos címlistából toborozza, és igyekszik az egész termet megtölteni érdeklődőkkel. Ugyanis, miként forrásunk fogalmazott: „Vona nem szereti, ha akár egy szék is üresen marad, ez neki mindig is mániája volt”.

A HírTV szerint Nagy Ervin úgy nyilatkozott, Vona valamilyen dobásra biztosan készül. 

Nemcsak a kormányt kritizálta az utóbbi időben, hanem az ellenzéket is. Méghozzá azt az ellenzékez, amely szivárványkoalíció formájában összefogott

– mondta Nagy Ervin. 

Vona Gábor alapítványa az ősszel nagyobb rendezvényt tervez Kőbányán. Itt tesztelheti, hogy mekkora az érdeklődés a visszatérésére – tette hozzá Nagy Ervin.

– Aki egyszer már lelépett, aki egyszer cserbenhagyta a választókat, az lehet, hogy máskor is megteszi – ezt pedig már Jakab Péter mondta elődje lehetséges politikai visszatéréséről.

Borítókép: Vona Gábor (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.