Ez most komoly? – Gyöngyösi örül Vona pártalapításának

A Jobbik jelenlegi elnöke nem vetélytársat lát Vona új pártjában, hanem a jobboldali-centrista értékalapokon álló pártok, szervezetek szövetségét vizionálja az Fidesszel szemben.

2023. 09. 07. 12:41
Gyöngyösi örül Vona pártalapításának
Forrás: Borítókép: Gyöngyösi Márton és Vona Gábor (Fotó: MTI/Bugány János)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Üdvözöljük a Jobbik egykori elnökének visszatérését a közéletbe, vártuk, bíztunk benne és számítottunk is rá – közölte Gyöngyösi Márton, a Jobbik jelenlegi elnöke Vona Gábor visszatérésére. A pártelnök úgy fogalmazott, 

a magunk részéről régóta szorgalmazzuk, hogy hasonló, jobboldali-centrista értékalapokon álló pártok, szervezetek szövetségeket kössenek a Fidesz nemzetellenes és korrupt rendszerével szemben, valamint megfelelő alternatívát mutassanak fel a baloldali pártok ellensúlyozására.

Gyöngyösi  sok erőt és kitartást kíván  Vona Gábornak ebben a küzdelemben.

Portálunk beszámolt róla, hogy Vona Gábor – miként azt a Magyar Nemzet több forrás alapján megírta – pártot alapít.

 

Borítókép: Gyöngyösi Márton és Vona Gábor (Fotó: MTI/Bugány János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.