Novák Előd: Vonának 2016-ban kellett volna új pártot alapítania

A Mi Hazánk alelnöke szerint Vona Gábor hiteltelen, és talán még mindig nem tudja, hogy fiú-e, vagy lány.

2023. 09. 07. 13:22
NOVÁK Előd
Budapest, 2023. február 27. Novák Előd, a Mi Hazánk képviselője interpellál az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. február 27-én. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mi Hazánk nem kívánja kommentálni, mi a programírással foglalkozunk, nem a többi párttal – reagált a Magyar Nemzet megkeresésére Novák Előd azzal kapcsolatban, hogy Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke bejelentette, pártot alapít. A Mi Hazánk alelnöke annyit mondott, hogy Vona Gábornak 2016-ban kellett volna új pártot  alapítania, nem a Jobbikot kisiklatnia. 

 Vona térítette el a Jobbikot a baloldal felé, nyíltan az általa »XXI. századinak« nevezett Momentummal keresve a szövetséget. Most már komolytalan ez a sok baloldali párt, néhány hete jegyezték be Márki-Zay pártját, és Jakab Péter mozgalma is most alakult párttá 

– fogalmazott Novák Előd, hozzátéve, ráadásul Vonának az elmúlt évekből tán legismertebb javaslata, hogy az önkormányzatok legyenek pártmentesek, erre meg fél évvel az önkormányzati választás előtt pártot alapít. – Hiteltelen, és talán még mindig nem tudja, hogy fiú-e, vagy lány – tette hozzá Novák Előd.

A Jobbik jelenlegi elnöke is reagált a hírre, Gyöngyösi Márton üdvözölte Vona pártalapítását.

 

Borítókép: Novák Előd (MTI/Koszticsák Szilárd)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.