Vona Gábor új pártja csak az európai parlamenti választáson indulna

A volt Jobbik elnök most már úgy látja, hogy nincs helye pártpolitikusoknak az önkormányzatokban.

2023. 09. 07. 22:35
VONA Gábor ellenzék
Budapest, 2018. április 9. Vona Gábor, a Jobbik elnöke sajtótájékoztatót tart a párt választási eredményváró rendezvényén a budapesti Aquincum Hotelben 2018. április 8-án. Vona Gábor lemond elnöki tisztségéről. MTI Fotó: Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vona Gábor az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta el, hogy szombaton tartják az alakuló kongresszusukat, amelynek szlogenje, az „Élni és élni hagyni!”.

A politikája távol fog állni a régi Jobbikétól, a vezetők pedig fiatalok lesznek, céljuk a „reformkoriság” szellemisége – jelentette ki Vona, aki azt is megjegyezte:

Az önkormányzati választáson nem indul majd a Második Reformkor (2RK).

A Jobbik volt alapítója, elnöke szerint azért nem, mert szerinte az önkormányzati testületekben civileknek a helyük. Annyit azért megjegyezte: az EP-választáson már mérhető eredményt szeretnének elérni, akár több képviselővel is számolnak.

Borítókép: Vona Gábor (Fotó: Kovács Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.