Tehervonat gázolt Zalaegerszegnél, pótlóbuszozás vár az utasokra az éjszaka

Sajnos nem ez volt hétfőn az első baleset.

Forrás: MTI2023. 09. 25. 22:45
null
Brandizzo, 2023. augusztus 31. Tûzoltók a Torinó vonzáskörzetéhez tartozó Brandizzo településnél történt vonatbaleset helyszínén 2023. augusztus 31-én hajnalban. Öt vágánykarbantartást végzõ pályamunkást gázolt halálra egy vonat augusztus 30-án éjjel, két társuk megsérült a balesetben. MTI/EPA/ANSA/Tino Romano Fotó: Tino Romano
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Várhatóan késő éjszakáig szünetel a forgalom Zalaegerszeg és Andráshida között, miután tehervonat gázolt el egy embert – közölte a Mávinform.

Az utasokat addig pótlóbuszok viszik tovább.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, nem ez volt hétfőn az első gázolás: Keszthely és Balatonszentgyörgy között a Győrből Kaposvárra tartó Helikon InterRégió ütött el egy embert, az érintett szakaszon szintén pótlóbuszok jártak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Tino Romano)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.