Halálos balesetet okozott egy embercsempész, elmenekült a helyszínről + videó

Ismét embercsempész okozott halálos balesetet Ásotthalomnál. Több migráns és a teherautó vétlen sofőrje is megsérült. Az egyik migráns, egy nő életét nem tudták megmenteni. Az embercsempész elmenekült, felvette a következő migránsokat szállító autó.

Forrás: Délmagyarország2023. 10. 27. 20:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos közúti baleset történt az 55-ös főúton, Ásotthalom közelében péntek reggel. A főutat teljes szélességében lezárták a település határában, a benzinkút után. Mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett a helyszínre. Az egyik nő életét már nem tudták megmenteni.

A migránsokat szállító rabomobil állta el keresztbe az utat Ásotthalom határában, a benzinkút után péntek délelőtt. Mindenkit visszafordítottak a rendőrök. Nem sokkal följebb, a hosszú jobb kanyar után, a 33-as kilométernél történt a baleset nyolc óra előtt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó és egy kamion ütközött. A balesetben kilencen sérültek meg, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták – közölte a rendőrség. 

Egy személykocsi és egy italokat szállító kisteherautó ütközött össze. Papp Renáta, Ásotthalom polgármestere nem sokkal a baleset után közösségi oldalán számolt be a történtekről. Azt írta: csütörtökön jelentették be a határon, hogy terrorveszély van a térségben.

Egy személy azonnal életét vesztette, ezekben a pillanatokban érkezik a mentőhelikopter. Vétlen szembejövő magyar sofőr sérült meg. A 33-as és 36-os kilométerszelvények között szétnézés nélkül hajtott ki a csempészautó a forgalomba. Alig két kilométer megtétele után halálos kimenetelű közúti balesetet okozott! A balesetet okozó sofőrt a következő csempészautó kimentette, és elvitte a helyszínről!

– írta Ásotthalom polgármestere. Papp Renáta határozottabb kormányzati fellépést sürget – számolt be az esetről a Délmagyarország.

Borítókép: A halálos baleset helyszíne (Forrás: Délmagyarország)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.