A Mediaworks Hungary Zrt. közleménye

Reagálás a Magyar Lapkiadók Egyesületének állásfoglalására.

2023. 12. 13. 20:19
Kovács Tibor, a Magyar Lapkiadók Egyesülete elnöke Forrás: Éberling András
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mediaworks mint a Magyar Lapkiadók Egyesületének tagja megdöbbenéssel értesült arról, hogy Kovács Tibor, az MLE elnöke és Havas Katalin, az MLE főtitkára a Mediaworks tudta és jóváhagyása nélkül az MLE nevében egy olyan állásfoglalást és felszólítást juttatott el Novák Katalin köztársasági elnök hivatalához, amelyben a Magyar Országgyűlés nagy többsége által elfogadott szuverenitásvédelmi törvényt minősítik.

A Mediaworks leszögezi, hogy Kovács Tibor az MLE elnökségének jóváhagyása nélkül ilyen akciót nem hajthat végre, így az állásfoglalásban leírtak legfeljebb az ő és Havas Katalin magánvéleményét tükrözik, akkor is, ha egyes kiadók támogatását utólag megpróbálják megszerezni.

A Mediaworks felszólítja Kovács Tibort, hogy az egyesület nevében kiadott, de az elnökség által jóvá nem hagyott állásfoglalást nyilvánosan vonja vissza, ellenkező esetben a Mediaworks visszahívja tisztségviselőit, és kilép a Magyar Lapkiadók Egyesületéből.

Borítókép: Kovács Tibor, a Magyar Lapkiadók Egyesülete elnöke (Fotó: Éberling András)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.