Orbán Viktor: Lobog a szélben a szélzsák

Budapestnek stratégiai fontosságú a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.

Forrás: Instagram2023. 12. 30. 21:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan arról a Magyar Nemzet is beszámolt, a magyar állam visszavásárolja a stratégiai fontosságú Liszt Ferenc nemzetközi repülőteret, amelyet korábban a Gyurcsány-kormány elherdált.

Orbán Viktor a közösséimédia-oldalán közzétett videójában azt mondta: – Azon a szinten is el lehet működtetni a magyar repteret, ahogy most működik, de hogy ebből nem lesz csúcsdöntés vagy csúcskísérlet, az biztos majd azzal folytatta:

„Tehát, ha lépést akarunk tartani, akkor ide kell tudni jönniük az embereknek, nagy része a turizmusnak az külföldi turistát jelent. Budapest egy fantasztikus hely, óriási mágnes, nagy vonzerő – és ma nem megközelíthető. Nekünk mindenképpen fejlesztésre, fejlődésre, erősödésre van szükségünk”.

Borítókép: A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.