Orbán Viktor: A genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás + videó

Nem érdekel bennünket, hogy Brüsszel mivel mentegeti, magyarázza a megmagyarázhatatlant.

2023. 12. 30. 12:17
ORBÁN Viktor
Budapest, 2023. december 21. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatót tart a Kormányinfó keretében a Karmelita kolostorban 2023. december 21-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor elmondta, hogy miért fogják megvédeni a gyermekvédelmi törvényt Brüsszel támadásaitól. A Fidesz a miniszterelnök gondolatait tartalmazó videót a közösségi oldalára töltötte fel.

A videóban Orbán Viktor arra hívja fel a figyelmet, hogy egyenesen kell beszélnünk.

A pedofíliára nincs bocsánat. A gyerek szent és sérthetetlen. A felnőtteknek meg az a dolguk, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék.

– mondta.

A miniszterelnök azt is elmondta, nem az a lényeg, hogy megbolondult a világ és egyesek miféle visszataszító hóbortoknak hódolnak.

Nem érdekel bennünket, hogy Brüsszel mivel mentegeti, magyarázza a megmagyarázhatatlant.

– hangoztatta.

Ez itt Magyarország!

– emelte ki a miniszterelnök. Hozzátette: itt kell lennie Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerének.

A genderpropaganda nem egy jópofa marháskodás, nem egy szivárványos dumcsi, hanem a gyermekeinkre leselkedő legnagyobb veszély!

– mondta. Hozzátette: Ebben az ügyben még a legelszántabb kormány sem tud egyedül sikerrel járni. Itt mindenkire, szülőkre, nagyszülőkre, pedagógusokra és nevelőkre is szükség lesz.

Azt akarjuk, hogy hagyják békén a gyerekeinket

– hangsúlyozta. Hozzátette: az efféle dolgoknak semmi keresnivalójuk nincs Magyarországon és különösen nincs az iskolákban.

A videó végén pedig arra kérnek mindenkit, hogy töltsék ki a nemzeti konzultációt, aminek van ezzel a témával kapcsolatos kérdése is.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.