Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Orbán Viktor: Ukrajna gyors uniós csatlakozása nem időszerű. Nem támogatjuk! + videó

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy Ukrajna gyorsított EU-csatlakozása nem szolgálja sem Magyarország, de az Európai Unió érdekeit sem.

2023. 12. 13. 16:24
ORBÁN Viktor
Budapest, 2023. december 13. Orbán Viktor miniszterelnök felszólal az Ukrajna európai uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdésérõl szóló kormánypárti országgyûlési határozati javaslat általános vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2023. december 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Szerintünk sem babra megy a játék! – mondta Orbán Viktor a közösségi oldalán közzétett videóban, majd hozzátette:

– Ez a vita, amely ezt követően majd Brüsszelben is folytatódik, nem csak Magyarország, de az egész Európai Unió jövőjét is befolyásolja.

– Ukrajna gyorsító pályán történő EU-csatlakozása nem szolgálja sem Magyarország, de az Európai Unió érdekeit sem – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök felszólal az Ukrajna európai uniós csatlakozási tárgyalásainak megkezdéséről szóló kormánypárti országgyűlési határozati javaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2023. december 13-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.