Ritka állatot videóztak a Börzsönyben, kutyahús-fogyasztás mellett tüntetők a rendőrök ellen, Aldiban egymást püfölő nők – ezek a hét videói!

A hét videói között látható, ahogy nyusztot kap lencsevégre egy börzsönyi vadkamera, emellett az is, ahogyan Londonban, csomagolópapírok miatt püfölik egymást a vásárlók. Videón a Madridban autópályára zuhant helikopter, valamint az is, ahogyan Szoboszlai Dominik meglátogatja volt csapatát.

2023. 12. 02. 6:22
Forrás: FB/Duna-Ipoly Nemzeti Par
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összecsaptak a rendőrökkel a kutyahús-fogyasztás mellett tüntetők Körülbelül kétszáz gazda gyűlt össze csütörtökön Szöulban, hogy a kutyahús fogyasztásának betiltása ellen tüntessenek.  A kormány nemrégiben egy új tervvel állt elő, amivel véget vetnének a több évszázados hagyományra visszanyúló gyakorlatnak, amivel sokak megélhetését veszélyeztetnék. Több tucat tiltakozó teherautókkal próbált meg eljutni az elnöki hivatalhoz, ahova az általuk tenyésztett kutyákat is magukkal vitték.

Dráma: helikopter zuhant az autópályára Madridban – Három ember könnyebben megsérült, amikor egy helikopter rázuhant az M-40-es autópályára Madridban pénteken.

Kezdődik az adventi őrület, videón, amint egymást püföli két nő az Aldiban  Bizarr jeleneteknek lehettek szemtanúi az egyik londoni Aldiban a vásárlók, ugyanis két nő vitája torkollt verekedésbe, állítólag a leárazott karácsonyi csomagolópapírok miatt. A nők nem azonnal estek egymásnak, eleinte csak veszekedtek.

Mi rejlik az ország karácsonyfájának felállítása mögött? Idén is felállították a Kossuth téren az ország karácsonyfáját, egy 24 méteres, nyolctonnás fenyőt, amelyet vasárnap vágtak ki egy hajdúszoboszlói családi ház kertjében. Nagypál Szabolcs római katolikus teológus, jogász, az MCC Jogi Iskolájának vezetője a Magyar Nemzetnek elmondta: a fenyőfának rendkívül erős jelképértéke van.

Igen ritka állatról sikerült felvételt készíteni a Börzsönyben Nyusztot kapott lencsevégre egy vadkamera a Duna–Ipoly Nemzeti Parkban, a felvételt pedig meg is osztotta közösségi oldalán a nemzeti park. A nyuszt védett kisragadozónk.

A csütörtöki mérkőzés nagy részében vesztésre állt a Ferencváros a Csukaricski otthonában, végül mégis a magyar csapat ünnepelhetett győzelmet az Európa-konferencialiga csoportkörének ötödik fordulójában. A fontos összecsapást követően Dejan Sztankovics kiemelte, minden játékosnak fontos szerepe van a zöld-fehéreknél, ami ezúttal is bebizonyosodott.

A kapusgólpassz és a félidei 2-0 is kevés volt a Lipcsének a City ellen Félidőben bombameglepetés volt kibontakozóban a Bajnokok Ligája G csoportjában: a Lipcse 2-0-ra vezetett a címvédő Manchester City otthonában. A németeket feltüzelte meglepetésszerű látogatása, pedig sajnálhatja, hogy a lábujja miatt nem lehetett kezdő a Lipcse kapujában, riválisa ugyanis nagy gólpasszt adott Pep Guardiola csapata ellen.

Szoboszlai Dominik volt a meglepetésvendég, kitörtek az érzelmek A Manchesterben élő Szoboszlai Dominik meglátogatta volt csapatát. A német klub vezetőedzője, Marco Rose és a volt játékostársak sem bírtak az érzelmeikkel, úgy ölelgették a magyar középpályást, ahogy egy rég nem látott, kedves ismerőst szokást. Szoboszlai akár szakmai tanácsokat is adhatott, hiszen szombaton pontot csent a Liverpoollal a City otthonából.

Paul Walker tíz éve hunyt el Meadow Walker 15 évesen vesztette el az édesapját. A Halálos iramban-filmek sztárja, Paul Walker 2013. november 30-án, negyvenévesen hunyt el egy tragikus autóbaleset következtében.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/Duna-Ipoly Nemzeti Park)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.