Kiütve vezetett, a rendőrautó hátsó ülésén halt szörnyet a Pest megyei férfi

A dühöngő férfit a rendőrök utolérték, letartóztatták, majd a rendőrautó hátsó ülésére tették, azonban a férfi egy idő után hirtelen elhallgatott.

Forrás: Police.hu2023. 12. 01. 16:02
Rendőrautó
rendőrautó Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– November 30-án késő este igazoltattak egy sofőrt Gödön a Dunakeszi Rendőrkapitányság járőrei, akiről tudták, korábban eltiltották a vezetéstől – közölte a Police.hu. A rendőröket látva a férfi elhajtott, de utolérték őt. Később az autójából nem volt hajlandó kiszállni, ráadásul támadólag lépett fel a rendőrökkel szemben.

A zavart férfi ellenállását a rendőrök megtörték, megbilincselték és a szolgálati autóba ültették. Autója átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagokat találtak.

Az őrjöngő férfi percekkel később, a rendőrautóban hirtelen elhallgatott. Eszméletét vesztette, életjeleket nem mutatott, így a rendőrök azonnal megkezdték az újraélesztését és értesítették a mentőket. A kiérkező mentőszolgálat munkatársai átvették a férfi ellátását, azonban már ők sem tudtak segíteni, a szakszerű ellátás ellenére a férfi elhunyt.

A halálesetet a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja, így már most kijelenthető, hogy a rendőröknek nincs közük a férfi halálához. Ezzel párhuzamosan a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást.

A rendőri intézkedés kapcsán indított parancsnoki kivizsgálás folyamatban van.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.