Elemér 2024. február 28.
logo
Az évfordulóról a lánya az Instagramon emlékezett meg egy videóval

Paul Walker tíz éve hunyt el

Magyar Nemzet
2023.12.01. 16:00
Paul Walker tíz éve hunyt el

Meadow Walker 15 évesen vesztette el az édesapját. A Halálos iramban-filmek sztárja, Paul Walker 2013. november 30-án, negyvenévesen hunyt el egy tragikus autóbaleset következtében.

„Tíz év nélküled. Örökké szeretlek” – írta röviden a videóhoz a most 25 éves Meadow, aki két évvel ezelőtt hozzáment a színész Louis Thornton-Allanhez. A lányt fogadott apja, a Halálos iramban Dominic Torettója kísérte az oltárhoz. Paul Walker halála után Vin Diesel felkarolta a félárva lányt, és apja helyett apja lett.

Vin Diesel Paul Walker halála után szárnyi alá vette Meadow-t.
Vin Diesel Paul Walker halála után a szárnyai alá vette Meadow-t. Fotó: Getty Images/Massimo Insabato 

Meadow évek óta próbálkozik a modellszakmában, de az áttörő lehetőségek sokáig elkerülték őt. A fiatal szépség először két évvel ezelőtt jelentette be, hogy a neves divatmárka, a Proenza Schouler arca lesz, majd nem sokkal később már a Givenchy kifutóján debütált a párizsi divathéten. A bemutató hatalmas visszhangot kapott, így nem elképzelhetetlen, hogy Meadow hamarosan a legkeresettebb modellek sorát gyarapítja majd.

A modellkedés mellett saját jótékonysági szervezetét is irányítja, amit 2015-ben hozott létre édesapja emlékére.

 Az alapítvány rászoruló gyermekek megsegítése mellett a környezet és az óceánok védelmével foglalkozik.

 

Borítókép: A tragikus körülmények között elhunyt Paul Walker (Fotó: FilmMagic/Chris Polk)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.