Hatalmas füstfelhő gomolyog Ferihegy felett, már azt is tudni, mi történt + videó

Késésekre kell számítani.

Forrás: Magyar Nemzet2024. 01. 24. 16:57
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Valami kigyulladt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljában – tudta meg a Magyar Nemzet. Információink szerint a Burger King gyorsétteremben történhetett a baj. Lapunkkal a Budapest Airport Kommunikációs Osztálya az alábbiakat közölte:

„Technikai probléma miatt a délután folyamán füst keletkezett a terminálépületben, ezért a 2B terminál check-in csarnokát, valamint a SkyCourt galériaszintjét a Budapest Airport átmenetileg kiürítette. A tűzoltók megszüntették a füst forrását, így az utasfolyamatok (az utasbiztonsági ellenőrzés és a check-in folyamatok) teljes mértékben helyreálltak az érintett területeken.”

Nem sokkal később közölték azt is, hogy 

személyi sérülés nem történt. 

A repülőtér-üzemeltető munkatársai folyamatosan tájékoztatják az utasokat helyszíni koordináció és hangosbemondás útján, valamint a repülőtér weboldalán. Kiemelték továbbá, hogy a repülőtér közúti megközelítése zavartalan. Járattörlés nem történt, de a Budapest Airport arra kéri az utasokat, hogy folyamatosan figyeljék az utastájékoztatást, mert egyes járatok esetében minimális késés előfordulhat.

A közösségi médiában egyre több videó jelenik meg gomolygó füstfelhőről, például az alábbi:

Borítókép: füst a 2-es terminál felett (Fotó: Magyar Nemzet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.