Fotó is van az újpesti tömegbalesetet okozó férfiról, még mindig vadászik rá a rendőrség

Hajtóvadászatot indított a rendőrség.

Forrás: Police2024. 01. 24. 12:43
újpesti baleset
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen – írja a rendőrségi portál, amely most egy fotót is megosztott a férfiról. 

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy hétfő este, nem sokkal fél nyolc után Budapesten a Rózsa utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében egy Mercedes személygépkocsi vezetője közlekedési balesetet okozott. 

A balesetben három ember megsérült, közülük egy férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 A másik két sérültet a mentők kórházba vitték.

A feltételezett balesetokozó, Molnár Péter segítségnyújtás és adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről, anélkül, hogy meggyőződött volna a sérültek állapotáról. Jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik, és a felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Fotó: Police

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya kéri, hogy aki Molnár P. tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Borítókép: A baleset (Forrás: Facebook/Wintermantel Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.