Mintha minden rendben lenne – Tüttő Katáék így szórakoztak a Városházán + videó

Tüttő Katának amiatt is jó kedve lehet, hogy a balliberális ATV-ben őt, mint a Lánchíd felújításáért felelős főpolgármester-helyettest nem is kérdezték a híd felújítása körüli botrányról.

2024. 01. 26. 20:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Péntek az egyetlen helyzet, amikor Kiss Ambrussal egymással szemben állunk, it’s Friday!” – írta az alábbi videójához Tüttő Kata, MSZP-s főpolgármester-helyettes, ahogyan Karácsony Gergely másik helyettesével pingpongoztak rendkívül jó hangulatban a Városházán, íme:

Tüttő Katának amiatt is jó kedve lehet, hogy a baráti, balliberális ATV-ben őt, mint a Lánchíd felújításáért felelős főpolgármester-helyettest nem is kérdezték a Lánchíd felújítása körül kibontakozott hatalmas botrányról.

Noha az ATV számolt be róla először, hogy a Lánchíd-felújítást végző A-Híd Zrt. 1,4 milliárd forintot utalhatott a számlagyáras exügyvéd, Vig Mór cégéhez, a csatorna műsorában szereplő illetékes főpolgármester-helyettessel, Tüttő Katával beszélgetve még csak szóba sem hozták a témát!

Pedig akár érdekes lett volna az MSZP-s politikus reakciója, már csak azért is, mert Tüttő Kata korábban részt vett az A-Híd egyik év végi rendezvényén.

Emlékezetes ugyanakkor az is, hogy egy drága turista attrakció keretében Tüttő Kata 2021 nyarán a tengerből lovagolt ki a csodálatos görög sziget, Zakynthos partjainál, miközben a budapesti lakosokat spórolásra biztatta.

Borítókép forrása: Tüttő Kata Instagram-oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.