Tüttő Kata a milliomosok kedvencét választotta

A milliomosok kedvenc méregdrága hobbiját választotta Karácsony Gergely gazdasági ügyekért felelős helyettese. Egy komplett vízi lovaglás sok ember egyhavi bérébe is belekerülhet.

Forrás: Ripost.hu2021. 08. 04. 13:00
null
Forrás: Ripost.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még a baloldal kedvenc tévécsatornája, a CNN is a világ leggazdagabb embereinek luxushobbijaként emlegeti a tengeri lovas túrákat – derül ki a Ripost.hu cikkéből.

Azt írják, hogy egy-egy ilyen méregdrága lovaglás alkalmával úgy kényeztetik a milliomosokat, mintha „királyi fenségek” lennének. Nem véletlenül utazott Tüttő Kata, Karácsony Gergely üzleti ügyekért felelős „jobbkeze” a világ leggazdagabb embereinek egyik üdülőparadicsomába, Zákinthosz szigetére.

A méregdrága tengeri lovas túrákra ilyen és ehhez hasonló képekkel csalogatják a milliárdosokat, a tengeri lovaglást a fényűző, magamutogató luxus megnyilvánulásának tekintik.

Fotó: Ripost.hu

A világ gazdagjainak egyik gyülekezőhelye Zákinthosz. Tüttő Kata nyilvánvalóan azért választotta a Luxus-sziget becenévre hallgató helyet, hogy ő is ennek a méregdrága hobbinak hódolhasson.

Azért nagyon drága egy-egy tengeri lovas túra, mert speciálisan kiképzett lovak, vízálló felszerelés, különleges helyszín kell hozzá. És persze a világ milliárdosai adnak arra is, hogy csak telivér lovakra üljenek, ezek értéke is minimum 50-100 millió forint.

A Ripost munkatársa felhívta az egyik ilyen vízi lovas túrákat szervező görög irodát, és megdöbbenve hallotta, hogy

egy többórás luxuslovaglás a tengerben magyar pénzben minimum 216 000 forintba, sok magyar egyhavi bérébe is belekerül.

A vízi lovaglást egyébként a brit arisztokrácia hozta divatba, Nagy-Britannia tengerentúli területein, például a Bahamákon és Bermuda szigetén, innen terjedt el a világ gazdagjainak körében.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.