Ismét hazudik Karácsony Gergely

Wintermantel Zsolt szerint a főpolgármester méltatlanná vált Budapest vezetésére.

2024. 02. 11. 12:40
KARÁCSONY Gergely
Budapest, 2023. május 22. Karácsony Gergely fõpolgármester beszédet mond a 3-as metró felújított Nagyvárad téri állomásának avatásán 2023. május 22-én. Átadták a metróvonal Lehel téri és Nagyvárad téri, megújult állomásait, ezzel befejezõdött a vonal öt és fél évig tartó rekonstrukciója. MTI/Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Budapest első embere elszólta magát, amikor a Magyar Nemzet azt kérdezte tőle, honnan tud a Lánchíd felújítását végző A-híd Zrt. és a Vig Mór közötti pénzmozgások körülményeiről.

Ezzel kapcsolatban a Fidesz budapesti frakcióvezetője, Wintermantel Zsolt a Hír TV-nek elmondta, 

Ellentmondásba keveredett saját magával Karácsony Gergely, a Lánchíd felújítása körül kialakult botrány kapcsán. A főpolgármester ugyanis január végén még azt állította, idézem »Ha valaki megnézi a számokat, meg az időpontokat, akkor kiderül, hogy az utalások akkor történtek, amikor még le sem zártuk, meg sem kötöttük a szerződést«. Karácsony ezután azzal próbált mentegetőzni, hogy a tranzakciók korábban kezdődtek.

Wintermantel Zsolt szerint, a főpolgármester folyamatosan hazudik. A Fővárosi Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta, Karácsony Gergely nem tesz mást, csak belenéz a kamerába és belehazudik a budapestiek arcába. Így volt ez a dollárbaloldal mikroadományaival, a járatritkítással, és így van a botrányos Lánchíd-felújítással kapcsolatban is.

Valamikor állít valamit, aztán hamar kiderül róla, hogy ez nem fedi a valóságot, akkor kitalál egy újabb hazugságot. Egészen elképesztő, amit főpolgármester úr művel. Én azt gondolom, hogy ilyen hozzáállással, ilyen mentalitással, ilyen viselkedéssel méltatlan arra, hogy továbbiakban is Budapest főpolgármestere legyen, és reméljük, hogy júniusban véget vethetünk az ámokfutásának.

– jelentette ki a frakcióvezető. 

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester (Fotó: Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.