Átadták a Magyar Nemzet sajtódíjait

Viland Gabriella online szerkesztő kapta az elismerést a szerkesztőség szavazatai alapján.

2024. 03. 13. 15:32
MW sajtó-díj
Fotó: Bach Máté
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar sajtó napja alkalmából díjban részesültek azok a kollégák, akik kiemelkedő teljesítményükkel jelentősen hozzájárultak a szerkesztőség munkájához.

A Magyar Nemzetnél már régi hagyományról beszélhetünk, amelyhez híven a lap újságírói titkos szavazás útján választják ki a díjazottat. A Mediaworks központi szerkesztősége ugyancsak megválasztotta a sajtódíjasait.

MW sajtó-díj
Viland Gabriella, Néző László, Kissebesiné Horniák Mónika és Pétervári Ádám  Fotó: Bach Máté

A Magyar Nemzet sajtódíját Viland Gabriella online közéleti szerkesztő vehette át Néző László főszerkesztőtől.

A vármegyei lapok központi szerkesztőségében pedig két munkatárs is megkapta az elismerést: Pétervári Ádám és Kissebesiné Horniák Mónika online szerkesztő.

A sajtódíjasoknak ezúton is gratulálunk!

Borítókép: Viland Gabriella online közéleti szerkesztő és Néző László, a Magyar Nemzet és a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.