Magyar Péter igazságügyi miniszter akart lenni, azt gondolta, hogy Varga Judit érdemei neki köszönhetők

Megszólalt Varga Judit volt kollégája.

Forrás: Mandiner2024. 03. 20. 15:30
VARGA Judit; Magyar Péter
Budapest, 2021. szeptember 12. Varga Judit igazságügyi miniszter az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) zárómiséjén a Hősök terén 2021. szeptember 12-én. A kongresszust lezáró úgynevezett statio orbis szentmise hagyományosan a katolikus rendezvénysorozat legünnepélyesebb eseménye. Jobbról Magyar Péter, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója. MTI/Máthé Zoltán Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb részletek derültek ki arról, hogy milyen figura a valóságban Magyar Péter. A Mandinernek sikerült felvennie a kapcsolatot Varga Judit egyik neve elhallgatását kérő volt kollégájával, aki közvetlen a tárcavezető mellett dolgozott, így a portál beszámolt arról, hogy Magyar Péter hogyan nehezedett rá az életükre, vagy akár szakmai munkájukra.

A forrás úgy fogalmazott, mindenki tudta, hogy Magyar nem egy könnyen kezelhető illető, hirtelen csattan, mindenkit kiszekíroz maga körül, és úgy képzeli, mindenkinél mindent jobban tud. Beszélt arról is, hogy az ellenzék új felfedezettje gyenge mentális állapotú, házassága Varga Judittal viharos volt, ami olykor meglátszott a néhai igazságügyi miniszteren. 

Látszott, hogy feldúltan, otthoni heves veszekedésből érkezik, és egyből elkezdte sorolni, hogy a férje milyen válogatott szidalmakkal próbálta ismét megalázni

– részletezte. Hozzáfűzte, Magyar folyamatosan a felesége érdemeit próbálta kisebbíteni, és úgy beállítani, hogy mindent, karrierjét általában is neki köszönheti. A portálnak szó szerint azt mondta:

Péterben mindig volt egy erős adag frusztráltság, a tekintetben, hogy miért nem ő lett a miniszter, éppen ezért próbálta Varga Judit miniszterségét úgy értelmezni, mintha ez kicsit rá is vonatkozna. 

– Ez Varga Juditnak is nagy küzdelem volt – tette hozzá, és arra is visszaemlékezett, hogy a szolgálati autóban hallotta, hogy telefonálás közben, a telefonból kihallatszódott, hogy Magyar Péter finoman szólva sem helyénvaló módon beszélt a feleségével, becsmérelte, szekírozta a nőt. 

Borítókép: Varga Judit volt igazságügyi miniszter és exférje Magyar Péter (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.