Elkapták a rendőrök a betörőket, akik kocsival hajtottak be az Andrássy úti luxusüzletbe, hogy aztán mindent elvigyenek

A budapesti rendőröknek csupán fél nap kellett, hogy azonosítsák a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit. A két külföldi férfit őrizetbe vették, a több tíz millió forint értékben ellopott táskák, napszemüvegek és övek egy részét lefoglalták a nyomozók.

Forrás: Police2024. 04. 16. 11:24
a szajré Fotó: Police
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Autóval tolattak egy márkabolt kirakatába április 15-én 2 óra 30 perc körül Budapest VI. kerületében – adta hírül a rendőrségi portál. 

A betört üvegen át táskákat, napszemüvegeket és öveket loptak el több tíz millió forint értékben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi osztálya ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást. Az aprólékos adatgyűjtés eredményeként 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket. 

Egyiküket, egy 56 éves, montenegrói állampolgárságú férfit a BRFK bűnügyi bevetési osztályának nyomozói délután Terézvárosban, társát, egy szintén 56 éves, horvát állampolgárságú férfit este Erzsébetvárosban fogták el. A lopott tárgyak nagy részét a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.