Orbán Viktort a fociról kérdezték a fiatalok

A miniszterelnökkel a Szakma Sztár Fesztiválon lehetett találkozni.

2024. 04. 24. 22:15
Budapest, 2024. április 24.
Orbán Viktor miniszterelnök (k) a XVII. Szakma Sztár Fesztivál megnyitóján a Hungexpo Kongresszusi Központban 2024. április 24-én. Jobbról Gyõrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.
MTI/Koszticsák Szilárd
Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktort a mai Szakma Sztár Fesztiválon a fiatalokkal készített képeket és a kérdéseikre is válaszolt. Az eseményről a miniszterelnök egy videót is megosztott a közösségi oldalán, amiben egy érdeklődővel a labdarúgásról beszélgetett.

„Fogja nézni a Fradi meccset?” – tette fel a kérdését az egyik fiatal Orbán Viktornak. A kérdező a Ferencváros Nyíregyháza elleni mérkőzésére gondolt.

Nézze, kormányülés van, ha hazaérek megnézem.

– mondta válaszul a miniszterelnök. Hozzátette: tegnap nem értem haza, a Paks meccsről lemaradtam. 10-kor fejeztem be a „melót”.

Maga szerint mi lesz?

– kérdezett vissza Orbán Viktor.

A miniszterelnökkel korábban közös képet készítő fiatal szerint a Fradi és a Paks fog a döntőbe kerülni.

Borítókép: Orbán Viktor (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.