Helyszíni szemlét tartottak a tatabányai kávézóban, ahol Magyar Péter hívei rongáltak + videó

Botrányig fajult az új baloldali politikus kampányrendezvénye.

2024. 05. 29. 7:02
Magyar Péter Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra is hangos a sajtó a Magyar Péter tatabányai kampányrendezvényén történtek miatt. A legfrissebb hírek szerint a helyszíni szemle már megtörtént a kávézó üvegfalának rongálása miatt, most a jegyzőkönyvre várnak – írja a Komárom-Esztergom vármegyei hírportál.

Mint ismert, Magyar Péter május 24-i kampányrendezvényén azt állította, hogy a főtéri kávézóba nem engedték be politikai szimpatizánsait. Az üzenet erőszakos indulatokat váltott ki, így

az új baloldali politikus támogatói később megrongálták a tatabányai Turul Kávézó üvegfalát, sőt, még a konyharészlegben is őrjöngeni akartak.

– Hírnévrontás miatt fontolgatom a feljelentést – mondta a lapnak a kávézó üzemeltetője, Boczonádi János  a történtek után. Ahogy arról már lapunk beszámolt, Tényi István azonban nemcsak fontolgatta, hanem meg is tette a feljelentést, mivel szerinte felmerülhet a rongálás és a garázdaság vétség gyanúja.

Boczonádi János szerint az üvegfal bármikor berobbanhat, így az önkormányzati tulajdonú kávézó belső részét illetve annak út felőli oldalát nem tudják használni a vendégek. Három nappal az eset után megtudták az üzletvezetőtől, hogy

a helyszíni szemle megtörtént, és amint elkészül a jegyzőkönyv, a biztosító kicseréli az üvegfalat.

Szücsné Posztovics Ilona polgármesternek elküldték a felújítással kapcsolatos kérdéseiket. Magyar Péter szerint a rongálással kapcsolatos hírek valótlanok, a tulajdonost és minden, a hírt közlő sajtóterméket feljelentéssel fenyeget.

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.