Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Verőcei tragédia: szigorú lépésre szánta el magát a BRFK

A rendőrség emlékeztet: komoly nyomozás, vizsgálat zajlik a nap minden egyes percében.

2024. 05. 23. 14:04
Budapest, 2024. május 19.
Rendőrségi helyszínelés egy balesetet szenvedett motorcsónak roncsánál az újpesti hadikikötőben 2024. május 19-én. A kisgéphajó egy szállodahajóval ütközött össze a Dunán Verőce közelében május 18-án éjjel. A motorcsónakban nyolcan utaztak, egyet közülük súlyos sérülésekkel kórházba vittek, két holttestet találtak.
MTI/Lakatos Péter
Rendőrségi helyszínelés Fotó: Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A kommentlehetőséget nem tiltottuk le. Joga van mindenkinek elmondani a véleményét az esettel kapcsolatban. De kérünk benneteket, vegyétek figyelembe, hogy itt vannak közöttünk az áldozatok hozzátartozói is” – hívta fel a figyelmet a BRFK a Facebook-oldalán, kiemelve, hogy azokkal szemben, akik a fenti kérést figyelmen kívül hagyják, megteszik a szükséges lépéseket.

Mindent, ami egy picit is nem idevaló, vagy netán kegyeletsértő komment, törölni fogunk, és ki is tiltjuk a »szerzőjét«.

– közölték.

Hozzátették, a rendőrség maximálisan megérti, hogy mindenki szeretné tudni, hogy mi történt pontosan, ám a kíváncsiságnál sokkal fontosabb az, hogy a nyomozás sikeres legyen.

„Egy nagyon komoly vizsgálat, nyomozás folyik, ami felülír mindenféle kíváncsiságot. Mindig annyit fogunk mondani, amennyit lehet. Eddig is ezt tettük. Kiváló szakemberek dolgoznak az ügyön. Nekünk továbbra is a hozzátartozók a legfontosabbak, elképzelhetetlen bizonytalanság és fájdalom van bennük” – írták a közösségi oldalon.

A BRFK ugyanakkor köszönetet is mondott a sok-sok pozitív üzenet miatt is.

„Köszönjük a megértést, és a sok-sok pozitív üzenetet! Hiszen azt azok a kollégáink is olvassák – és a civilek is – akik gyakorlatilag alvás nélkül kutatnak” – jelezték.

 

Borítókép: Koszorú a verőcei baleset áldozatai emlékére (Forrás: BRFK Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.