Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Deutsch Tamás: Történelmi választás a mai

Az uniós képviselő minden jóakaratú honfitársát arra biztatta, hogy vegyen részt a választáson.

Forrás: Deutsch Tamás Facebook-oldala2024. 06. 09. 14:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Történelmi választás a mai, hiszen a háború és béke kérdésében tudunk dönteni – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti listavezetője egy Facebook-videóban. Az uniós képviselő minden jóakaratú honfitársát arra biztatta, hogy vegyen részt a mai választáson és az egyedüli békepárti politikai erőt, az egyedüli békepárti politikusokból álló listát, a Fidesz és a KDNP listáját támogassa.

Ha kellően erős a Magyarországon megfogalmazott békepárti akarat, akkor ez hozzájárulhat egy európai békepárti fordulathoz. – Úgyhogy mindenkit arra biztatok, vegyen részt a választáson! Csak a béke, csak a Fidesz! – fogalmazott Deutsch Tamás.

Borítókép: Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP EP-listavezetője leadja szavazatát az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a II. Kerületi Pitypang Utcai Általános Iskolában kialakított szavazókörben 2024. június 9-én (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.