Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség Magyar Péter hajnali botránya ügyében

Megszólalt a rendőrség és a szemtanúk is.

Forrás: Index2024. 06. 21. 16:04
illusztráció Fotó: HírTV
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas botrányt okozott Magyar Péter részegen az egyik V. kerületi szórakozóhelyen, ahonnan végül a biztonsági őrök dobták ki – számolt be korábban az esetről a Magyar Nemzet a Ripost nyomán. Az ügyben az Index kérdéseket küldött a Tisza Pártnak és a Budapesti Rendőr-főkapitányságnak is, akik válaszul arról tájékoztattak, hogy nyomoznak az ügyben. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

A portálnak egyébként két szemtanú is nyilatkozott, egyikük azt mondta, a történet nem ért véget azzal, hogy a politikust kidobták a helyről, ugyanis a balhé a szórakozóhely előtt is folytatódott. Magyar állítólag azt kiabálta, hogy „ez fenn lesz a neten”, aztán még dulakodott egy kicsit a biztonságiakkal. 

Hozzáfűzik, a Tisza Párt alelnöke erősen ittas lehetett. A portál információi szerint a dulakodás oka az lehetett, hogy Magyar Péter elvette és eldobta az egyik vendég telefonját, aki éppen őt videózta. A férfi feljelentést tett az ügyben. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.