Karácsony Gergely nagyon nem örül az érvénytelen szavazólapok újraszámolásának

A regnáló balliberális főpolgármester elkeseredettségének a Facebook-oldalán adott hangot.

2024. 06. 12. 21:24
KARÁCSONY Gergely
Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Lakatos Péter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A jogorvoslat persze mindenkinek jár, legalább tovább tisztul a kép. Vitézy Dávid az egész kampányát arra építette, hogy ő nem a Fidesz jelöltje, most mégis azoknak a szavazatában bízik, akik a szavazólapon áthúzott Szentkirályi Alexandrára és rá is szavaztak. Ezek természetesen érvényes Vitézy-szavazatok, ahogy arra a Fővárosi Választási Iroda külön felhívta a szavazatszámlálók figyelmét” – írta Karácsony Gergely legfrissebb Facebook-bejegyzésében arra reagálva, hogy a Nemzeti Választási Bizottság Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt fellebbezésének helyt adva ma este elrendelte az érvénytelen főpolgármesteri szavazólapok újraszámolását az egész főváros területén.

A regnáló balliberális főpolgármester bejegyzésében azonban jól láthatóan nem örül az érvénytelen szavazatok újraszámlálásának, íme:

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

 

Mindent egy helyen az Eb-ről

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.