Biden szerint Trump az alelnöke, Magyar Péter újabb áldozatának sokkoló szavai – ezek voltak a hét videói

Amennyiben egy videó nem indítható el, frissítse az oldalt, és elhárul a probléma.

2024. 07. 13. 7:09
BIDEN, Joe
Washington, 2024. július 12. Joe Biden amerikai elnök sajtóértekezlete a NATO 75. évfordulójának alkalmából rendezett washingtoni csúcstalálkozó zárónapján, 2024. július 11-én. MTI/AP/Jacquelyn Martin Fotó: Jacquelyn Martin
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Se szilikon, se műszáj: valódi szépség távozott közel négy évtizede – A Miss Európa versenyen furcsa körülmények között vették el Molnár Csilla első helyét, de így is kiemelkedő eredményt ért el.

 

Szexuálpszichológus: Magyar Péter hatalmával visszaélve traumatizálja a nőket – Magyar Péter a napokban megjelent hírek szerint nemcsak a volt házasságában bánt vállalhatatlanul, de azóta is agresszívan és megalázó módon viselkedik a környezetében lévő nőkkel. Most egy korábbi randipartnere tálalt ki a TV2-nek. A nő a többi között arról beszélt, hogy a politikus vele is erőszakosan, durván viselkedett.

 

Csülkök, kolbászok társaságában termesztette a cannabist egy szegedi férfi: Egy rejtekajtó vezetett az ültetvényhez.

 

Leadták első lövéseiket az új magyar Leopard harckocsik – „Belőtték” a fiatal tankokat.

 

 

Külföld

Meloni teljesen kiakadt, de legalább igyekezett hozzá jó képet vágni – Pedig csak Joe Bidenre kellett egy kicsikét várakoznia.

 

Biden már ott tart, hogy azt hiszi, Trump az alelnöke – Hiába igyekezett Joe Biden amerikai elnök felhasználni az elmúlt napok nagyszabású sajtóeseményeit arra, hogy megerősítse imázsát kompetens vezetőként, az erőlködése fordítva sült el. Nem elég, hogy „Putyin elnök úrként” konferálta fel Volodimir Zelenszkij ukrán államfőt, még a saját alelnökét sem volt képes megnevezni.

 

Amerikai rakéta találhatta el a gyermekkórházat? – Egymásnak ellentmondó információk jelennek meg a kijevi gyermekklinika elleni rakétatámadásról. Az ukránok az oroszokat hibáztatják, Moszkva szerint nem támadnak polgári célpontokat. Egy amerikai újságíró viszont arról írt, hogy egy Ukrajna által kilőtt amerikai Patriot légvédelmi rakéta találta el az egészségügyi intézményt.

 

Zelenszkij megérkezett a washingtoni NATO-csúcsra: Az ukrán elnök már az Egyesült Államokban van, az orosz–ukrán háború is a találkozó napirendjén szerepel.

 

 

Sport

Ki a jobb? Morata különmeccset vívott Lamine Yamal ellen – Álvaro Morata és Lamine Yamal a spanyol válogatott pénteki edzésén lejátszotta, hogy melyikük a jobb. Igazi kuriózum kettejük párharca. A spanyol válogatott edzéséről készült felvételek arról is árulkodnak, hogy Morata nem szenvedett súlyos sérülést, amikor a szerda esti elődöntő után az egyik biztonsági ember lerúgta. A csapatkapitány játékra kész az Anglia elleni Európa-bajnoki döntőben.

 

Lerúgták a spanyolok csapatkapitányát a franciák feletti győzelem után – Álvaro Morata lett a spanyolok áldozati báránya a Franciaország ellen 2-1-re megnyert Eb-elődöntő után. Miközben a spanyolok ünnepelték a győzelmet, egy szurkoló futott hozzájuk szelfit készíteni, s miközben meg akarta fékezni őt, az egyik biztonsági Moratának csúszott be keményen. A spanyolok csapatkapitánya fájdalmasan húzta a lábát az eset után. Csúnya lenne, ha emiatt maradna le a fináléról.

 

Sokkoló jelenetek: a Liverpool sztárja a lelátón verekedett a szurkolókkal – Magyar idő szerint csütörtökön virradóra rendezték a Copa América második elődöntőjét, amelyen Uruguay 1-0-s vereséget szenvedett Kolumbia ellen. Sokkoló jelenetek zárták a meccset, az uruguayi játékosok, köztük a Liverpool sztárja, Darwin Núnez a lelátóra másztak, és verekedtek a részeg kolumbiai szurkolókkal.

Borítókép: Washington, 2024. július 12. Joe Biden amerikai elnök sajtóértekezlete a NATO 75. évfordulójának alkalmából rendezett washingtoni csúcstalálkozó zárónapján, 2024. július 11-én (Fotó: MTI/AP/Jacquelyn Martin)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.