Rengetegen vannak a Hungaroringen + videó

A pálya bejáratai és a parkolók felé vezető utakon változott a forgalmi rend.

2024. 07. 21. 14:11
Fotó: Francz Ilona
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mogyoródi versenypálya bejáratai és a parkolók felé vezető utakat egyirányúsította a rendőrség. A versenynap programjai jelentős tömeget vonzanak 39. Forma–1 Magyar Nagydíjra – közölte a rendőrség.

Már a reggeli óráktól kezdve emberek ezrei érkeztek a versenypálya környékén lévő parkolókba, a helyszínen a szokásosnál nagyobb a gyalogosforgalom is. A rendőrség arra kérte a Mogyoródra kilátogatókat, hogy egyrészt induljanak időben, az aktuális közlekedési helyzetről pedig mindenképpen tájékozódjanak.

A rendőrség a közösségi oldalán látványos képeket közölt az akcióról.

Fentről is figyelünk Rátok

– írták a közösségi oldalon.

 

A honvédség is a helyszínen

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter is írt az eseményhez kapcsolódóan. A honvédelmi miniszter a közösségi oldalán a honvédség és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem együttműködésének eredményéről adott hírt. A miniszter bejegyzésben azt írta: – Ma a Hungaroringen a Magyar Nagydíjért száguldanak a Forma–1 pilótái. A kecskeméti aszfaltcsíkon eközben a Magyar Honvédség pilótái a jövő motorsport-fejlesztésében segítettek a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – BME istállójának.

– Aki nagyobb sebességre kapcsolna, csatlakozzon a Magyar Honvédséghez! – fűzte hozzá Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

Borítókép: Ellenőrzés a Hungaroringnél (Fotó: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.