Hamarosan eldől, lesz-e ünnepi tűzijáték

Az operatív törzs délután háromkor ül össze.

2024. 08. 20. 13:17
Budapest, 2023. augusztus 20.
Tûzijáték Budapesten az államalapítás ünnepén, Szent István napján, 2023. augusztus 20-án. Elõtérben az Erzsébet híd.
MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A meteorológiai előrejelzések szerint a délutáni órákban több hullámban záporok, zivatarok érkeznek a fővárosba, az esti időjárás egyelőre még bizonytalan. 

Az operatív törzs az időjárás függvényében 15 órakor hozza meg a tűzijátékkal kapcsolatos döntéseket 

– közölte Kovács Zoltán. A kommunikációért felelős államtitkár közösségi oldalán azt írta, az augusztus 20-ai nemzeti ünnep délelőtti programjai rendben és nagy érdeklődés mellett zajlottak, a Kossuth téri díszünnepségen és a látványos légi parádén sokezren vettek részt. – A programok délután is folytatódnak, egészen 18 óráig ingyenesen látogatható az Országház épülete – tette hozzá a politikus, arra kérve mindenkit, hogy figyelje az időjárással kapcsolatos híreket, mielőtt útnak indul.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.