Nagyon jó hír érkezett a horgászoknak

Magyarország legnagyobb civil szervezete a horgászoké, akikkel folyamatos a párbeszéd, és közösen dolgoznak a Nemzeti horgászturisztikai stratégián – mondta a Nyitrai Zsolt a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap közösségi oldalán.

Forrás: MTI2024. 08. 04. 11:28
Forrás: Pexels.com
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyitrai Zsolt úgy fogalmazott, az, hogy a horgászok száma évről évre növekszik, a horgásznagyköveteknek is köszönhető. Hozzátette, a horgászok számíthatnak a kormány támogatására. A videóban Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) elnöke elmondta, a nagykövetek komoly sikereket értek el saját területükön, legyen az sport, kultúra vagy politika. 

Amikor tizenegy évvel ezelőtt úgy döntött néhány horgászvezető, hogy olyan embereket kellene keresni, akik a közéleti szerepvállalásuk mellett a horgászatot mint szabadidőeltöltési tevékenységet is szeretik, akkor dőlt el, hogy lesznek horgászat nagykövetei. Ezek az emberek a saját területükön olyanok, akik vagy a sportban, vagy a művészetben, vagy akár a politikában komoly sikereket értek el, és ezzel pedig megmutatták mindenkinek, hogy ők nemcsak a szabad idejükben, de a hétköznapokban is szeretik a horgászatot

 – mondta.  

A bejegyzésben megszólal Fodor Rajmund olimpiai bajnok vízilabdázó és Lőrincz Tamás olimpiai bajnok birkózó is.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels.com)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.