Pataky Attila a színpadon méltatta Orbán Viktor békemisszióját és fakadt ki a woke ellen + videó

Nálunk megnézheti a teljes erdélyi Edda-koncertről készült profi felvételt.

2024. 08. 10. 14:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Viktor megy körbe, teszi a dolgát, békemisszió! Tényleg elképesztő, amiket megél ebben az ellenszélben, ebben az ellenviharban, de hát nekünk ez a dolgunk, a fény és a szeretet felmutatása. Ez a magyarságnak a dolga, drága véreim, ez a dolga!

– mondta Pataky Attila, az idén 50 éves Edda művek frontembere zenekarának az erdélyi Nyárádszeredán tartott koncertjén, az Ünnep című rockklasszikus felvezetéseként. A zenekarvezető hozzátette: hiányolja a szeretetet a világból, ami szerinte Magyarországra menekült, és bármi is legyen a látszat, mindig a gyilkos veszít.

 

Pataky Attila üzent a brüsszeli „degeneráltaknak”

A koncert egy korábbi pontján Pataky Attila a woke-kal kapcsolatban sem rejtette véka alá a véleményét. A zenekar nevében is megköszönte azt, amit az idei jubileumi turné minden állomásán megkaptak: 

Pontosan azt látom, amit látni szeretnék, hogy sehol nem látok egyetlen szakállas nőt se. Egyetlen megkergült, kirúzsozott pasit se látok sehol, fiúkat se. Ez lenne a normális, drága tesó?

– kérdezte a közönséget a vagány frontember, amire a tömeg igennel válaszolt. Pataky Attila úgy folytatta:

Az kellene, hogy Brüsszelben is hallják a degeneráltak mind, meg egész Franciaország úgy, ahogy van, a bokszolójával együtt, meg mindennel együtt. Édes Istenem, mit akarnak letolni a torkunkon, drága véreim? Miket akarnak letolni a büdös fattyak? Amúgy meg kinyalhatják, mert mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet

– konferálta fel Pataky Attila az Edda koncertprogramból kihagyhatatlan slágerét.

Mint arról lapunk beszámolt, az Eddát jövő héten vasárnap, azaz augusztus 18-án Budapesten a Tabánban is el lehet csípni, ráadásul az idei augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként megrendezett Retro Fesztivál egyik kiemelt fellépőjeként koncertező zenekar várhatóan kétórás műsora ingyenes lesz. Érdemes a zenekar turnéjának erre az állomására is ellátogatni, mert sosem lehet tudni, hogy Pataky Attiláék mit húznak elő a tarsolyukból.

A teljes Nyárádmente Fesztiválon elhangzott koncert többkamerás, profi felvétele pedig itt nézhető meg:

Borítókép: Pataky Attila (Fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.