Elég aggasztó korlátozás jön az M0-son

Hosszabb menetidővel kell számolni.

Forrás: MTI2024. 09. 09. 16:46
Kaposfüred, 2022. december 19.
A Kaposvárt az M7-es autópályával összekötõ 67-es autóút 3,1 kilométer hosszú déli szakasza az ünnepélyes átadás napján Kaposfürednél 2022. december 19-én. A 8 milliárd forintból épült 2x2 sávos, úgynevezett kaposfüredi elkerülõ a tervezettnél 4 hónappal korábban készült el.
MTI/Varga György
illusztráció Fotó: MTI/Varga György
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Burkolatjavítási munkálatok miatt forgalomkorlátozás lesz kedden az M0-s autóúton az M1-es autópálya felé vezető oldalon, az alacskai pihenő közelében – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. hétfőn az MTI-vel. 

A sávlezárással járó munkát az autóút 37-es kilométerénél, Gyál és Vecsés térségében végzik, előreláthatóan délelőtt 10 és délután 2 óra között.

Azt írták, a munkálatok ideje alatt csak egy sávon haladhat a forgalom, emiatt torlódások alakulhatnak ki, így az autósoknak ezen a szakaszon hosszabb menetidővel kell számolniuk.

Az érintett időszakban az alacskai pihenőt nem zárják le, az továbbra is üzemelni fog – ismertették, hozzátéve, hogy a munkavégzésre és a korlátozásokra előjelző és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét.

A közútkezelő azt ajánlja, hogy az autósok még indulás előtt tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről az Útinform weboldalán, emellett az optimális útvonal megtervezéséhez navigációs, közösségi autós alkalmazás használatát is javasolják.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.