Orbán Viktor nagyon jó hírt közölt, Magyar Péter áldozata elsírta magát – ezek voltak a hét videói

A Magyar Nemzet összeállítása a hét legérdekesebb videós híranyagaiból. (Amennyiben egy videó nem indul, az oldal frissítése megoldhatja a problémát.)

2024. 09. 14. 6:10
Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor július 11-én Floridába repült, hogy a washingtoni NATO-csúcstalálkozó befejezése után találkozzon Donald Trump volt amerikai elnökkel békemissziója keretében.
Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor július 11-én Floridába repült, hogy a washingtoni NATO-csúcstalálkozó befejezése után találkozzon Donald Trump volt amerikai elnökkel békemissziója keretében. Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor: A fellendülés kapujában áll a magyar gazdaság – Az elmúlt harminc évben leginkább arról beszéltünk, hogyan kell elfoglalni a helyünket a nyugati világban. A semlegesség kimaradt a magyar közbeszédből, de eljött az ideje, hogy ezt bevezessük, és gazdasági értelemben használjuk – fogalmazott Orbán Viktor a Kossuth rádió, Jó reggelt Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök elmondta, hogy a gazdasági semlegesség szolgálja leginkább a magyar emberek érdekét. Szót ejtett arról is, hogy Magyarország 2015 óta mondja, hogy az EU külső határait meg kell védeni, az ezért járó pénzzel pedig az unió tartozik hazánknak.

Péntek 13. tényleg balszerencsét hoz? – Péntek van, egyben a hónap 13. napja, s mint ilyen, egyike a legmisztikusabb napoknak, amelyet sokan kifejezetten szerencsétlennek tartanak. Miért idéz elő sokaknál rettegést egy egyszerű dátum? Valóban balszerencsét hoz vagy csupán egy régi babonáról van szó, ami mélyen beágyazódott a kultúránkba?

Magyar Péter is beállt azon brüsszeli politikusok sorába, akik Magyarországra kényszerítenék a migránsokat – Olyan szabályokat akar, amelyek az illegális bevándorlást legálissá teszik.

Elsírta magát a kihallgatáson a nő, akit Magyar Péter szexre akart kényszeríteni – A szakpszichológus szerint súlyos testi tüneteket is okozhat egy ilyen trauma.

 

Külföld

Trump véget vetne a háborúknak – Donald Trump volt amerikai elnök, republikánus elnökjelölt az Egyesült Államok mostani rossz gazdasági helyzetéért a jelenlegi vezetést hibáztatja. Mint fogalmazott, milliók özönlenek az országba, akik elveszik az emberek munkáját. Kamala Harris alelnök, demokrata elnökjelölt ismét középosztálybeli gyerekkorával próbált szimpatikusnak tűnni. A vitában óriási elismerés érte hazánkat és a magyar miniszterelnököt, Donald Trump Orbán Viktortól idézett.

Már csaknem kétszáz halottja van a Jagi tájfunnak Vietnámban – Közel kétszázan meghaltak, 125 embert pedig eltűntként tartanak nyilván Vietnámban a Jagi tájfun és az azt követő villámáradások és földcsuszamlások kapcsán.

Brutális felvételen a drezdai híd összeomlása – Megdöbbentő képsorok láttak napvilágot arról, hogyan omlott össze egy forgalmas híd a németországi Drezdában.

@sachsenfernsehen 🚨 Sachsen Fernsehen zeigt exklusiv den Brückeneinsturz hier im Video! #news #sachsen #dresden ♬ Originalton - Sachsen Fernsehen

Sport

Sokan megrémülhettek Budapesten a bosnyák fekete sereg vonulásakor – Labdarúgó-válogatottunk kedden este Nemzetek Ligája-mérkőzésen a Puskás Arénában ötvenezer néző előtt 0-0-s döntetlent játszott a bosnyákok ellen. A vendégszurkolók kemény magja mintegy ötszáz fős volt, és a BHFanaticos a mérkőzés előtt a harsány vonulásával sokakat megijeszthetett.

Te jó ég, mekkora gólt lőtt az egykori újpesti kedvenc a Nemzetek Ligájában! – Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Nemzetek Ligájában négy gólt választott ki, amelyeket a második forduló legszebb találatainak ítélt. Az Újpestben is megfordult északmacedón Enisz Bardhi, a dán Yussouf Poulsen, a szlovén Benjamin Sesko és a a grúz Giorgi Kocsorasvili került fel a szűk listára.

Horrorjelenet : a fejére tapostak Kerkez volt csapattársának – Valószínűleg a Nemzetek Ligája új idényében az eddigi legbrutálisabb jelenet volt, amely a Wales–Törökország meccsen történt az elmúlt hétvégén. A hazaiak játékosa, Kieffer Moore fejére rátapostak futás közben. A magyar válogatott Kerkez Milos volt csapattársa jókora kötést kapott.

Borítókép: Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor július 11-én Floridába repült, hogy a washingtoni NATO-csúcstalálkozó befejezése után találkozzon Donald Trump volt amerikai elnökkel békemissziója keretében (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.